ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Image

Κέντρο Πληροφοριών

Ρωτήστε μας για θέματα που αφορούν το Χάνι

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μάθετε πληροφορίες που αφορούν το Χάνι της Γραβιάς. Θα χαρούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε θέματα όπως το πώς να έρθετε στο χώρο, ποιους κοντινούς προορισμούς να επισκεφτείτε, τιμές εισιτηρίων και ώρες λειτουργίας, καθώς και πως μπορούν να γίνουν ομαδικές κρατήσεις (σχολεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, κλπ).
Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας

Image

Parking

Εκμεταλλευτείτε το δωρεάν χώρο στάθμευσης μας!

Ακριβώς δίπλα στο χώρο υπάρχει άνετο και δωρεάν parking τόσο για λεωφορεία, όσο και για ιδιωτικά αυτοκίνητα. Σταθμεύστε όση ώρα επιθυμείτε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του οχήματος σας.

Image

Ενημερωτικό Υλικό

Αποκτήστε δωρεάν ενημερωτικό υλικό για το Χάνι!

Κατά την επίσκεψη σας στο χώρο, μπορείτε να λάβετε δωρεάν ενημερωτικά φυλλάδια με πληροφοριακό υλικό που αφορούν το Χάνι της Γραβιάς.

Image

Δραστηριότητες

Γίνετε μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας!

Στο χώρο πραγματοποιούνται θεματικές παραστάσεις και βιωματικά εργαστήρια. Προγραμματίστε την επίσκεψη σας και λάβετε μέρος σε αυτά.

Image

Γωνιά Selfie

Απαθανατίστε τη στιγμή και κρατήστε τη μαζί σας!

Παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να φωτογραφηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να πάρει μαζί του αυτή την ιστορική στιγμη.

Image

Trip Advisor

Μάθετε τι είπαν για εμάς ως προορισμό στο Trip Advisor!

Μπορείτε να διαβάσετε τι είπαν για εμάς ως ταξιδιωτικό προορισμό καθώς και να αφήσετε τη δική σας γνώμη. Βοηθήστε μας να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις.

Γραφτείτε στα ενημερωτικά δελτία μας

Ακολουθήστε μας στα Social media!