Μάθετε τι είπαν για εμάς ως προορισμό στο Trip Advisor!

Μπορείτε να διαβάσετε τι είπαν για εμάς ως ταξιδιωτικό προορισμό καθώς και να αφήσετε τη δική σας γνώμη. Βοηθήστε μας να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Προβολή video 12 λεπτών

  • Κατά την επίσκεψη σας στο χώρο, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για την ιστορική  μάχη στο Χάνι της Γραβιάς μέσα από video προβολή που πραγματοποιείται σε διαμορφωμένο χώρο ώστε να σας τοποθετεί απόλυτα στο πνεύμα της τότε εποχής.

Ξενάγηση στον εσωτερικό χώρο του Χανίου

  • Με τη συνοδεία έμπειρου προσωπικού, μπορείτε να περιηγηθείτε στο εσωτερικό του Χανίου και να δείτε το στάβλο, τον οντά καθώς και το γυναικωνίτη, στολισμένα με αντικείμενα εκείνης της εποχής.

Ξενάγηση στον εξωτερικό χώρο του Χανίου

  • Στη συνέχεια της περιήγησης σας μπορείτε να δείτε τους εξωτερικούς χώρους που μοιάζουν με μικρά οικήματα. Ανάμεσα τους ο φούρνος, το μαγειρειό, το πλυσταριό, κλπ, που με την αύρα τους θα σας μεταφέρουν σε εκείνη την εποχή.

Επίσκεψη στον χώρο με τα αναμνηστικά και τα ενθύμια από το Χάνι

  • Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη σας στο Χάνι της Γραβιάς, μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα μέρος της ένδοξης ιστορίας. Στο χώρο υπάρχει πωλητήριο ώστε να αποκτήσετε προϊόντα με τοπική και ιστορική ταυτότητα, είτε για εσάς, είτε για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γραφτείτε στα ενημερωτικά δελτία μας

Ακολουθήστε μας στα Social media!